Over het buro

Paul Segers Architect

Lees meer

Visie

Context, programma van eisen, klimaat en historie formuleren een vraag. Met constructie, detaillering en materialisering probeer je een antwoord te geven.

 

Omdat de vraag altijd anders is, zal ook het antwoord altijd anders zijn. Hoe ga je om met licht en lucht? Hoe vind je een balans tussen uitzicht en privacy? Wat laat je zien en wat werk je weg? In woorden is dat lastig uit te leggen. In beelden zo veel beter.

Onze studies, gerealiseerde projecten en ontwerpen voor lopende opdrachten laten de antwoorden zien, die wij op de verschillende vragen hebben gegeven.

Tezamen vormen ze onze visie. Die visie is niet af, maar ontwikkelt zich verder bij elk nieuw ontwerp.

Werkwijze

Wij werken met veel plezier en toewijding aan grote en kleine projecten, voor particuliere en professionele opdrachtgevers.

We vertalen Uw programma van eisen in een uniek 3 dimensionaal voorstel. In nauw overleg wordt dit gekneed, geschaafd en verder verfijnd tot een bouwplan dat past … naadloos past … bij Uw wensen … in zijn omgeving … en binnen Uw budget. Van eerste schets tot oplevering zijn we betrokken, hebben we oog voor detail en waken we over kwaliteit.

Onze frisse kijk geeft Uw investering meer waarde.